Матрац Практік (Practice)

Цей двостороннй матрац поєднює в собі комфорт та практичність.

Він актуально підходить для людей, які в стрімкому потоці життя не забувають про своє здоров`я. Ефект "зима/літо" є додатковою перевагою матрацу.
Висота: 19,5 см.
Довжина: 190 / 200 см.
Ширина: 80 / 90 / 120 / 140 / 150 / 160 / 180 см.
Жорсткість: середньої жорсткості

Наповнення матрацу:

1. Жаккард.

2. Синтепон.

3. Шерстяна вата.

4. Спанбонд.

5. Піна Foam.

6. М`який войлок.

7. Пружинний блок Pocket Spring (5 зон жорсткості).

8. М`який войлок.

9. Піна Foam.

10. Спанбонд.

11. Бавовняна вата.

12. Синтепон.

13. Жаккард.

14. Єврокаркас.

15. Аератори.

Максимально допустима вага на одне спальне місце - 120 кг.

Спанбонд - це тканина, яка грає роль проміжного шару між наповнювачем та оббивкою. Вона є дуже міцною та щільною. Спанбонд є екологічно чистою та безпечною тканиною.

Синтепон - це синтетичне нетканне волокно. Він здатний утримувати тепло, є м`яким, об`ємним і пружнім. Синтепон - це екологічно чистий матеріал, і для людини є абсолютно нешкідливим.

М`який войлок - глопробивний натуральний матеріал, виготовлений шляхом переплетення і механічного безклеєвого пресування волокон. Ця технологія виготовлення робить матеріал дуже плотним, гнучким та м`яким.

"Pocket Spring" - це незалежний блок пружин, які в поєднанні з настилочними матеріалами забеспечують анатомічні та ортопедичні властивості матрацу. В цій конструкціїї кожна пружина, перед цим зжата на 20%, поміщується в окремий текстильний мішочок, який згодом з`єднюється з іншими. Завдяки цьому кожна пружина блоку функціонує незалежно від інших пружин, чим забеспечується висока еластичність матрацу і правильне розпреділення ваги тіла. В результаті цього, матрац ідеально повторює всі контури тіла, і людина відчуває максимальний комфорт.

Бавовняна вата - це натуральний матеріал, який являє слабо переплетені між собою волокна. Відпочинок на матрацах з використанням бавовняної вати - це запорука чудового самопочуття.

Шерстяна вата - це матеріал, який актуально підходить, як один з настилочних слоїв матрацу, отриманий з шерсті вівець. Вона здатна тримати в собі значну кількість теплого повітря, завдяки чому забеспечує комфортом та теплом в холодні сезони року. 

Піна Foam - це унікальний полімер, наділений високою пружністю та еластичністю. Вона на 90% складається з повітря, що надає максимальної комфортності та м`якості матеріалу. Це надається завдяки великій кількості відкритих отворів, які забеспечують постійний повітрообмін в матеріалі.


Жаккард - тканина, яка створюється по спеціальній технології переплетення ниток, яка надає можливість створювати на тканині малюнки без нанесення додаткових кольорів. Склад тканини є актуальним для використання саме у матрацах. Поєднання бавовни з синтетичними вкрапленнями робить тканину міцною та довговічною. Літом жаккард дарує прохолоду, а зимою - зберігає тепло.



    Матрац Практік (Practice)